Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20708
Назва: Методика та техніка класичного масажу
Автори: Кирилюк, Вікторія Василівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Кирилюк В. В. Методика та техніка класичного масажу : методичні рекомендації для практичних занять для студентів спеціальності 227 «Фізична терапія, ерготерапія» / Волинський національний університет імені Лесі Українки, медичний факультет, кафедра фізичної терапії та ерготерапії. Луцьк, 2022. 44 с.
Дата публікації: 2022
Дата внесення: 12-вер-2022
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
УДК: 615.82
Теми: масаж
техніка класичного масажу
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації спрямовані на ознайомлення студентів з методами та прийомами масажу, направлені на те щоб розвинути та удосконалювати навички масажу у студентів та на практиці показати що масаж є невід’ємною ланкою у професійній діяльності фізичного реабілітолога; сформувати стійкий інтерес до дисципліни та її постійному удосконаленні. Методичні рекомендації мають на меті дати студентам знання про фізіологічний вплив масажу на організм людини, техніку і методику різних видів масажу, які застосовуються під час лікування та реабілітації при захворюваннях різних органів і систем. Пропоновані методики масажу дозволяють пришвидшити одужання, відновити порушені функції в процесі реабілітації та відновити працездатність.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20708
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FM)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Metod_tekhn_klasychn_mas.pdf322,84 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.