Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20691
Назва: «Живопис, Рисунок, Скульптура» : методичні вказівки до виконання практичних завдань з освітніх компонентів: «Живопис», «Рисунок» «Скульптура»
Автори: Прокопович, Тетяна Анатоліївна
Галькун, Тетяна Дмитрівна
Бібліографічний опис: Прокопович Т. А., Галькун Т. Д. «Живопис, Рисунок, Скульптура»: методичні вказівки до виконання практичних завдань з освітніх компонентів: «Живопис», «Рисунок» «Скульптура» . Луцьк : Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022. 31 с.
Дата публікації: 2022
Дата внесення: 31-сер-2022
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
УДК: 75.052(075.8)+730(075.8)+7.02
Теми: живопис
рисунок
скульптура
пластична анатомія
побудова черепа
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки до виконання практичних завдань з освітніх компонентів «Живопис», «Рисунок», «Скульптура» розроблені відповідно до стандарту освітньо професійної програми підготовки здобувачів ступеня бакалавра і спрямований на поглиблене вивчення правил та прийомів створення зображення голови людини, черепа людини, а також більш детального вивчення анатомічно-конструктивної схеми пластичних форм деталей обличчя об’ємної скульптури. Представлений матеріал сприятиме кращому закріпленню і розумінню здобувача першого бакалаврського рівня антропоморфних форм, допоможе правильно будувати голову людини у складних ракурсах, розвиватиме об’ємно просторову уяву і образне мислення.
Опис: Методичні вказівки розроблені відповідно до тем програм з таких освітніх компонентів: «Живопис», «Рисунок», «Скульптура». Мета видання – надати методичну допомогу науково педагогічним працівникам і здобувачам ступеня бакалавра у проведенні і вивченні освітніх компонентів «Живопис», «Рисунок», «Скульптура». Для науково педагогічних працівників і здобувачів ступеня бакалавра напряму підготовки 023 – «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація»
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20691
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FKiM)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Prokopovych_sculptura.pdf1,44 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.