Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20664
Назва: Різдвяні мелодії. Аранжування для інструментальних ансамблів та оркестрів народних інструментів : репертуарний збірник
Автори: Кучерук, Володимир Феофілович
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Кучерук В. Різдвяні мелодії. Аранжування для інструментальних ансамблів та оркестрів народних інструментів : репертуарний збірник . Херсон : Олді+, 2022. 218 с.
Дата публікації: 6-січ-2022
Дата внесення: 2-сер-2022
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Херсон
УДК: 783.65:[78.088:785]
Теми: Різдвяні мелодії
колядки
ансамбль народних інструментів
інструментальний ансамбль
оркестр народних інструментів
Тиха ніч
сопілка
флейта
альт
скрипка
бандура
контрабас
баян
оркестрові дзвіночки
дзвони
коробочка
фортепіано
трикутник
Короткий огляд (реферат): Основою репертуарного збірника «Різдвяні мелодії. Аранжування для інструментальних ансамблів та оркестрів народних інструментів» є українські, польські, німецькі колядки та різдвяні мелодії, аранжовані автором для різних складів інструментальних ансамблів і оркестру народних інструментів. Пропоновані твори різні за структурою, фактурою, складністю вивчення та виконання, можуть бути використані для навчального процесу та концертного виконання. Твори пройшли багаторічну апробацію в ансамблі народних інструментів «Джерела» та оркестрі народних інструментів Волинського національного університету імені Лесі Українки, також у Різдвяному концертному дійстві «Коляда з Тетяною Ціхоцькою» (Луцьк). Рекомендовано учням мистецьких шкіл та викладачам і студентам закладів вищої освіти України.
Опис: В музичних творах (колядках та різдвяних мелодіях народів світу) використані різні інструментальні склади - від чотирьох і більше музичних інструментів. Крім запропонованих партитур автор надав короткі технічно-тембральні характеристики використаного музичного інструментарію.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20664
ISMN: 979-0-9007196-2-1
Тип вмісту: Musical Score
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FKiM)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Christmas_melodies.pdf2,86 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.