Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20649
Назва: Програмування: підручник
Автори: Глинчук, Людмила Ярославівна
Гришанович, Тетяна Олександрівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Програмування: підручник [Електронний ресурс] / укладач Л. Я. Глинчук, Т.О. Гришанович; ВНУ ім. Лесі Українки. – Електронні текстові данні (1 файл: 3 201 КБ). – Луцьк: ВНУ ім. Лесі Українки, 2022. – 160 с.
Дата публікації: 18-кві-2022
Дата внесення: 29-лип-2022
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Луцьк
УДК: 004.42(075.8)
Теми: програмування
Графіка у С++
масиви
класи
Дружні функції та класи
Графічна бібліотека OpenGL
Короткий огляд (реферат): Підручник містить теоретичний матеріал, додатковий теоретичний матеріал для самостійного вивчення деяких тем, завдання для лабораторних робіт, завдання для модульного контролю та приклади завдань для підсумкового контролю. Теми укладені згідно програми дисципліни «Програмування» для студентів ІІ-го курсу спеціальностей 122 «Комп’ютерні науки», 113 «Прикладна математика» та 014 «Середня освіта (Інформатика)». Розраховані на семестр навчання згідно годин навчального плану. Підручник розроблено як логічне продовження вивчення дисципліни «Програмування» після І-го курсу, а саме, вивчення мови програмування С++ і особливості програмування графіки. За умови зміщення та пришвидшення вивчення мови програмування С++, даний матеріал можна використовувати і на І-му курсі. Підручник корисний для викладачів, які працюють зі студентами суміжних напрямів та студентів, які навчаються за галуззю знань 12 «Інформаційні технології». Буде цікавий усім бажаючим для розвитку додаткових вмінь та навичок з використання мови програмування С++. Для студентів вузів, коледжів, учнів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20649
Тип вмісту: Textbook
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FITM)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
hlynchuk_hryshanovych.pdf1,96 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.