Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20603
Назва: Методичні рекомендації до переддипломної практики з написанням кваліфікаційної роботи
Автори: Фатенок-Ткачук, Алла Олександрівна
Садовська, Ірина Борисівна
Кулинич, Мирослава Богданівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Фатенок-Ткачук А. О., Садовська І. Б., Кулинич М. Б. Методичні рекомендації до переддипломної практики з написанням кваліфікаційної роботи. / Луцьк : В-во «Вежа-Друк», 2022. 50 с.
Bibliographic description: Fatenok-Tkachuk A. O., Sadovska I. B., Kulinych M. B. (2022). Methodological recommendations for pre-diploma practice with writing a qualifying paper. Lutsk: Vezha-Druk. 50 p.
Дата публікації: чер-2022
Дата внесення: 14-лип-2022
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
УДК: 657:336.22]:001.891(072)
Теми: Облік
Оподаткування
Аналіз зовнішнього середовища
Аудит діяльності підприємства
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації до переддипломної практики з написанням кваліфікаційної роботи містять практичні завдання виробничої практики, що відповідає програмі практики. Рекомендовано студентам галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньої програми «Облік і оподаткування» з метою набуття практичних навичок бюджетування, аналізування зовнішнього середовища підприємства та інформаційного забезпечення стратегічного управління розвитком підприємства.
Опис: Переддипломна практика з написанням кваліфікаційної роботи є складовою частиною навчального процесу підготовки магістрів за освітньою програмою Облік і оподаткування. Метою виконання переддипломної практики та складання звіту є: - ознайомлення студентів безпосередньо на підприємстві (в організації, установі) з виробничим процесом і технологічним циклом виробництва (предметом діяльності суб’єкта господарювання); виявлення рівня теоретичної та практичної підготовки студентів з аналізування, аудиту та інформаційного забезпечення стратегічного управління розвитку підприємства; формування професійних умінь і навичок; розвиток професійних якостей особистості майбутнього фахівця; систематизація, закріплення та поглиблення теоретичних та практичних знань з аналізування, аудиту та інформаційного забезпечення стратегічного управління розвитку підприємства застосування їх для вирішення конкретних облікових задач; розвиток навичок самостійної праці із спеціальною літературою, законодавчими та нормативними актами; розвиток вміння складати і використовувати документи, з метою аналізування, аудиту та інформаційного забезпечення стратегічного управління розвитку підприємства; розвиток пізнавальної активності студента, оволодіння методикою дослідження, узагальнення та логічного викладення матеріалу; одержання навичок критичної оцінки існуючої практики аналізування, аудиту та інформаційного забезпечення стратегічного управління розвитку підприємства, пошуку проблемних питань для розгляду їх у кваліфікаційній роботі магістра; накопичення досвіду практичної виробничої діяльності зі спеціальності, розвиток здібностей використовувати знання в постійних змінах умов внутрішнього та зовнішнього середовища задля прийняття ефективних управлінських рішень. Основними завданнями переддипломної практики є: вивчити організаційну і виробничу структуру підприємства, основні техніко-економічні показники його роботи; вивчити питання побудови інформаційної системи підприємства, як основи організації та функціонування бухгалтерського обліку та внутрішнього аудиту, організацію інформаційного, технічного, програмного, кадрового та організаційного забезпечення з метою його розвитку; здійснити аналіз зовнішнього середовища підприємства – місця практики; набути практичних навичок роботи на посадах працівників облікового-економічного апарату (бухгалтер, заступник головного бухгалтера, головний бухгалтер, економіст, працівник планового відділу); ознайомитись з методикою обліково-аналітичного забезпечення стратегічного управління розвитком підприємства; засвоїти взаємозв’язок планової, фінансової й облікової роботи на підприємстві; набути практичних навичок використання існуючої на підприємстві інформаційної системи для створення інформаційної бази та виконання конкретних функцій облікової та аналітичної діяльності задля прийняття управлінських рішень; набути навичок щодо виконання науково-дослідної роботи студентів (НДРС), підготування наукових доповідей і статей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20603
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pered_pr_metrec.pdf1,1 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.