Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20596
Title: Обліково-аналітичне забезпечення стратегічного управління розвитком підприємства (тренінг-курс): методичні рекомендації до практичних робіт.
Authors: Фатенок-Ткачук, Алла Олександрівна
Affiliation: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Bibliographic description (Ukraine): Фатенок-Ткачук А. Обліково-аналітичне забезпечення стратегічного управління розвитком підприємства (тренінг-курс): методичні рекомендації до практичних робіт. Луцьк : В-во «Вежа-Друк», 2022. 90 с.
Bibliographic description (International): Fatenok-Tkachuk A. (2022). Accounting and analytical support for strategic management of enterprise development (training course): methodological recommendations for practical work. Lutsk: Vezha-Druk. 90 p.
Issue Date: Mar-2022
Date of entry: 13-Jul-2022
Publisher: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Country (code): UA
UDC: 336.71.231
Keywords: Обліково-аналітичне забезпечення
Стратегічне управління
Аналіз зовнішнього середовища
Аналіз внутрішнього середовища
Резерви
Стратегічний контроль
Abstract: Методичні рекомендації до практичних робіт з тренінг-курсу «Обліково-аналітичне забезпечення стратегічного управління розвитком підприємства» містить сукупність практичних кейсів, методичних рекомендацій до всіх тем курсу згідно силабусу, що допоможуть набути та удосконалити практичні навички та компетентності й систематизувати теоретичні знання. Рекомендовано для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальностей 071 «Облік і оподаткування» освітньої програми «Облік і оподаткування» денної та заочної форм навчання з метою набуття теоретичних знань та практичних навичок обліково-аналітичного забезпечення процесу стратегічного планування.
Description: Основними завданнями проходження тренінг-курсу Обліково-аналітичне забезпечення і моделювання стратегічного управління розвитком підприємства полягає в формуванні знань та практичних навичок систематизування інформації з первинних документів, регістрів бухгалтерського обліку, фінансової, податкової, статистичної звітності, аналізування національних статистичних даних, звітів міністерств та відомств у процесі формування, впровадження та оцінки стратегічних планів підприємства. А саме: Здобувач освіти повинен знати: Сутнісні характеристики процесу стратегічного планування; методиками аналізу внутрішнього та зовнішнього середовища, прогнозування та оцінювання результатів впровадження стратегії. Здобувач освіти має володіти: навиками використання методології формування стратегічних цілей; експертного оцінювання; аналізування умов зовнішнього середовища – визначення конкурентної позиції на ринку, місткості конкурентної ніші, конкурентоспроможності продукції; аналізу внутрішнього середовища залежно від типу стратегії, формування фінансового плану та кошторису проекту; прогнозування результатів впровадження стратегії та їх оцінювання, систематизування інформації для вирішення управлінських рішень у процесі стратегічного планування.
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20596
Content type: Methodical recommendations
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FEU)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
OAZSU_metodvk.pdf1,53 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.