Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20530
Назва: Креативне письмо : силабус навчальної дисципліни
Автори: Козак, Світлана Володимирівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Козак С. В. Креативне письмо: силабус вибіркової навчальної дисципліни підготовки: бакалавра спеціальності: 035 Філологія. Мові і література (англійська). Переклад / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет іноземної філології, кафедра англійської філології. Луцьк, 2021. 17 с.
Дата публікації: 20-жов-2021
Дата внесення: 29-чер-2022
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: силабус
креативне письмо
Короткий огляд (реферат): Навчальна дисципліна «Креативне письмо» належить до вибіркових дисциплін вільного вибору студента, вибір з каталогу підготовки фахівців зі спеціальності 035 Філологія за освітньою програмою Мова і література (англійська). Переклад. Курс вивчається на 2-му курсі, у 4-му семестрі і завершується заліком. Основними організаційними формами навчання є лекційні та практичні заняття. Лекції формують систему основних фонових знань, що стосуються основних підходів до креативного письма, з охопленням ключових стратегій і технік. Практичні заняття закріплюють набуті на лекціях і під час самостійної підготовки знання з курсу, формують у студентів систему поглядів про особливості використання різноманітних технік креативного письма англійською мовою на практиці, виконання різноманітних вправ, спрямованих на розвиток навичок та умінь креативного письма. Курс викладається англійською мовою.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20530
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kreatyvne_pysmo.pdf478,68 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.