Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20507
Назва: Лікувальний масаж при захворюваннях та травмах опорно-рухового апарату
Автори: Кирилюк, Вікторія Василівна
Сітовський, Андрій Миколайович
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Кирилюк В.В., Сітовський А.М. Лікувальний масаж при захворюваннях та травмах опорно-рухового апарату : методичні рекомендації для підготовки до практичних занять для студентів спеціальності 227 «Фізична терапія, ерготерапія» / Волинський національний університет імені Лесі Українки, медичний факультет, кафедра фізичної терапії та ерготерапії. Луцьк, 2022. 45 с.
Дата публікації: 2022
Дата внесення: 22-чер-2022
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
УДК: 796.42(075.8)
Теми: лікувальний масаж
опорно-руховий апарат
Короткий огляд (реферат): Мета вивчення дисципліни «Масаж» - формування комплексу знань та практичних навичок у виконанні масажу та застосуванні його в комплексному лікуванні захворювань і для їх профілактики. Проведення практичних занять є однією з основних форм вивчення масажу у вищому навчальному закладі. Масаж значною мірою розкривається в активній практичній роботі студентів. Вона спрямована на формування та відпрацювання у них практичних навичок виконання масажних прийомів: виконання їх на різні ділянки тіла з акцентом на використання додаткових прийомів, практичні знання різних видів масажу і їх застосування в лікувальній практиці, формування плану виконання масажу при різних патологіях та доцільності використання різних видів лікувального масажу. Методичні рекомендації спрямовані не лише на опис практичних занять, а й на активну участь в них студентів, які в процесі виконання роботи повинні самостійно розробляти методику проведення практичного заняття. Їх робота з методичними рекомендаціями повинна розпочинатися із опрацювання теоретичного матеріалу за конкретною темою, включаючи вивчення основних термінів. Далі студент ознайомлюється із методикою проведення практичного заняття і продумує план роботи. Отримані результати зіставляє з теоретичним матеріалом і робить відповідні висновки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20507
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FM)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
lik_mas_ora_2022.pdf379,72 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.