Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20503
Назва: Економіко-географічні аспекти розвитку туристично-рекреаційної інфраструктури в Шацькому районі
Автори: Барський, Юрій Миколайович
Голуб, Геннадій Сергійович
Ольшевський, Станіслав Васильович
Погребський, Тарас Георгійович
Приналежність: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, завідувач кафедри економічної та соціальної географії
Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, доцент кафедри економічної та соціальної географії
завідувач сектору туризму департаменту інфраструктури та туризму Волинської обласної державної адміністрації
Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, доцент кафедри економічної та соціальної географії
Бібліографічний опис: Барський Ю. М., Голуб Г. С., Ольшевський С. В., Погребський Т. Г. Економіко-географічні аспекти розвитку туристично-рекреаційної інфраструктури в Шацькому районі. Природа Західного Полісся та прилеглих територій : зб. наук. пр. / за заг. ред. Ф. В. Зузука. Луцьк, 2017. Т. 1. Географія. № 14.С. 46–51.
Журнал/збірник: Природа Західного Полісся та прилеглих територій
Випуск/№ : 14
Том: 1
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 21-чер-2022
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
УДК: 911.3.375
Теми: туризм
рекреація
інфраструктура
проект
інвестиції
курорт
Шацький район
Діапазон сторінок: 46-51
Короткий огляд (реферат): Розкрито сутність туристично-рекреаційної інфраструктури, як невід’ємної складової частини економіки регіону. Визначено головні проблеми розвитку туризму в Шацькому районі та запропоновано шляхи їх вирішення. Дано оцінку туристичному потенціалу Шацького поозер’я та проаналізовано результати інвестування у розвиток інфраструктури у попередні роки. Розглянуто передумови залучення інвестицій та необхідні заходи щодо оголошення природних територій Курортом державного значення. Охарактеризовано перспективні проекти об’єктів туристично-рекреаційної інфраструктури та запропоновано заходи розвитку туризму та рекреації у Шацькому районі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20503
Перелік літератури: Звіт про виконання Програми економічного та соціального розвитку району за 2016 рік [Електронний ресурс ] – Режим доступу: http :// shatsklada.org/economics/social-ekonomic-prog/-2012-.html – Назва з екрана.
Звіт голови районної державної адміністрації щодо виконання Програми економічного та соціального розвитку району на 2016 рік та про стан виконання делегованих повноважень [Електронний ресурс ] – Режим доступу: http://shatsklada.org/economics/social-ekonomic-prog/3262--2013-.html
Статистичний бюлетень: Економічне та соціальне становище Шацького району за січень – жовтень 2016 року / [відп. ред. Стецюк Г. О.] – Луцьк : Головне управління статистики у Волинській області, 2017 – 74 с.
Статистичний щорічник Волинської області за 2015 рік / За ред. Науменка В. Ю. – Луцьк : Головне управління статистики у Волинській області, 2015 – 481 с.
Статистичний щорічник Волинської області за 2016 рік / За ред. Науменка В. Ю. – Луцьк : Головне управління статистики у Волинській області, 2017. – 480 с.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FGEO)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
PZP2017_T1_14_46_51.pdf643,03 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.