Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20476
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГолуб, Валентина Олександрівна-
dc.contributor.authorГолуб, Сергій Миколайович-
dc.date.accessioned2022-06-16T10:34:43Z-
dc.date.available2022-06-16T10:34:43Z-
dc.date.issued2021-04-
dc.identifier.citationГолуб В. О., Голуб С. М. Вплив термінів зберігання на технологічні властивості пшеничного борошна. Тенденції та перспективи розвитку освіти, науки та технології в епоху трансформаційних процесів : зб. матеріалів Всеукр. наук.-практ. конф. (22 квітня 2021 р.) / упоряд., голов. ред. О. Ю. Ройко. Луцьк : Вежа-Друк, 2021. 1 електрон. опт. диск (CD-ROM). Об’єм даних 11,27 Мб..С. 49-51.uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20476-
dc.description.abstractБорошно набуває необхідних технологічних властивостей через певний період зберігання. В процесі зберігання борошна в ньому змінюється вологість, колір, кислотність, вміст жиру, білково-протеїназний та вуглеводно-амілазний комплекси. При зберіганні борошна змінюється не лише кількість клейковини, а й її якість. З результатів досліджень видно, що якість клейковини при зберіганні борошна погіршується, клейковина з часом стає більш міцною, втрачає розтяжність, еластичність. Показники якості борошна при його зберіганні погіршувалися в більшій мірі, ніж при зберіганні зерна.uk_UK
dc.format.extent49-51-
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherРегіональна рада молодих вчених при управлінні освіти і науки Волинської обласної державної адміністраціїuk_UK
dc.publisherВідокремлений структурний підрозділ «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій»-
dc.subjectпшеничне борошноuk_UK
dc.subjectтермін зберіганняuk_UK
dc.subjectклейковинаuk_UK
dc.subjectсорт пшениці Перлина Лісостепуuk_UK
dc.subjectсорт пшениці Поліська 90uk_UK
dc.subjectсорт пшениці Циганкаuk_UK
dc.subjectсорт пшениці Ніконіяuk_UK
dc.titleВплив термінів зберігання на технологічні властивості пшеничного борошнаuk_UK
dc.typeConference Abstractuk_UK
dc.citation.conferenceТенденції та перспективи розвитку освіти, науки та технології в епоху трансформаційних процесів-
dc.contributor.affiliationВолинський національний університет імені Лесі Українки, доцент кафедри ботаніки і методики викладання природничих наукuk_UK
dc.contributor.affiliationВолинський національний університет імені Лесі Українки, доцент кафедри лісового і садово-паркового господарстваuk_UK
dc.coverage.countryUAuk_UK
dc.relation.referencesГряник Г. М. Лехман С. Д. Зміни технологічних якостей при зберіганні борошна. К. : Урожай. 1999. 350 с.uk_UK
dc.relation.referencesДробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. К. : Либідь, 2008. 416 с.uk_UK
dc.relation.referencesПодпрятов Г. І. Технологія обробки, переробки зерна та виготовлення хлібопекарської продукції. К. : НАУ, 2000. 126 с.uk_UK
dc.subject.udc378uk_UK
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FB)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
LutskNUKHT_tezy_may21.pdf4,09 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.