Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20434
Назва: Конфліктологія та девіантологія
Автори: Кордунова, Наталія Олександрівна
Бібліографічний опис: Кордунова Н. О. Конфліктологія та девіантологія : методичні рекомендації до індивідуальних завдань / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра педагогічної та вікової психології. Луцьк : ПП Іванюк В. П., 2022. 26 с.
Дата публікації: 2022
Дата внесення: 2-чер-2022
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
УДК: 316.62(073)
Теми: конфліктологія
девіантологія
Короткий огляд (реферат): Даний курс спрямований на отримання студентами поглиблених знань, умінь і навиків у галузі конфліктології та девіантології відповідно до сучасних наукових уявлень. Наявність таких знань і навиків складає важливу умову для кваліфікаційного вирішення фахівцем широкого спектру завдань з девіантною поведінкою, в різних напружених, конфліктних ситуаціях та конфліктах, надання соціально-психологічної допомоги учасникам конфлікту. Індивідуальні завдання студенти виконують на основі знань, умінь та навичок, здобутих під час лекцій, практичних, лабораторних занять та самостійної роботи. Методичні рекомендації до індивідуальних завдань призначені для студентів-магістрів денної та заочної форми навчання; можуть стати у нагоді практичним психологам, соціальним та медичним працівникам, а також усім кого цікавлять проблеми конфліктології та девіантології.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20434
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
konf_deviant_ind.pdf567,28 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.