Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20407
Назва: Світова економіка та кон’юнктура світових ринків
Автори: Кухарик, Вікторія Василівна
Бібліографічний опис: Кухарик В. В. Світова економіка та кон’юнктура світових ринків : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра спеціальність 292 «Міжнародні економічні відносини» освітньо-професійної програми «Міжнародний бізнес» / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет міжнародних відносин, кафедра міжнародних економічних відносин та управління проектами. Луцьк, 2021. 10 с.
Дата публікації: 2021
Дата внесення: 25-тра-2022
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: аналіз сучасної світової економіки
методологія міжнародних кон’юнктурних досліджень
Короткий огляд (реферат): Навчальна дисципліна покликана ознайомити студентів зі структурою та особливостями функціонування сучасної світової економіки та економіки регіонів, поточного стану, тенденцій та перспектив розвитку світового ринку. Основна мета вивчення дисципліни «Світова економіка та кон’юнктура світових ринків» – формування системи теоретичних знань у сфері аналізу соціально-економічних систем і моделей розвитку країн світу, з основних розділів кон'юнктури ринків, їх функціонування, розширення або скорочення, зміни рівня цін, попиту та пропозиції, оволодіння теоретичними знаннями і практичними навичками з аналізу тенденцій та процесів, що відбуваються під час економічного розвитку держав світу, виявлення взаємозв’язків та оцінювання впливу на процес інтеграції регіонів в сучасну систему світового господарства, розкриття особливостей розвитку окремих національних економік та їх ролі у світогосподарських зв’язках.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20407
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FMV)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
svit_ec_prog.pdf397,65 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.