Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20226
Назва: Практичний курс письмового перекладу
Автори: Мартинюк, Оксана Миколаївна
Хірочинська, Ольга Іванівна
Бібліографічний опис: Мартинюк О.М., Хірочинська О.І. Практичний курс письмового перекладу : силабус навчальної дисципліни підготовки бакалавра, галузі знань 03 Гуманітарні науки, спеціальності 035 Філологія, за освітньо-професійною програмою Мова і література (французька). Переклад. Луцьк, 2021. 19 с.
Дата публікації: 2021
Дата внесення: 17-лют-2022
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Короткий огляд (реферат): Цей курс є необхідним для формування у здобувачів вищої освіти навичок письмового перекладу текстів різних стилів і жанрів (медійних, художніх, публіцистичних, науково-технічних тощо). Він становить одну з допоміжних ланок у підготовці фахівців-перекладачів, які будуть конкурентноздатними на сучасному ринку праці. Об’єктом вивчення дисципліни є письмовий переклад текстів різних стилів та жанрів. Предметом вивчення курсу є лексико-граматичні та семантико-стилістичні аспекти перекладу, особливості перекладу медійних, художніх та науково-технічних тестів, культурологічні та часові аспекти перекладу, основні вимоги до галузевого перекладу, особливості наукової комунікації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20226
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
OK_17_prakt_kurs.pdf1,12 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.