Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20212
Назва: Англійська мова
Автори: Вербицька, Анна Едуардівна
Перванчук, Тетяна Богданівна
Слащук, Алла Андріївна
Юшак, Вікторія Миколаївна
Шкамарда, Оксана Андріївна
Бібліографічний опис: Вербицька А. Е., Перванчук Т. Б., Слащук А. А., Юшак В. М., Шкамарда О. А. Англійська мова : силабус нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 03 “Гуманітарні науки”, спеціальності 035 “Філологія”, за освітньо-професійною програмою “Мова і література (німецька/французька). Переклад”. Луцьк, 2021. 21 с.
Дата публікації: 2021
Дата внесення: 17-лют-2022
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Короткий огляд (реферат): Предметом вивчення навчальної дисципліни є усне і писемне мовлення, фонетичні і граматичні особливості сучасної англійської мови, знання яких дає можливість формувати лінгвістичну компетенцію студентів. Програма розроблена в руслі Болонського процесу і спрямована на освоєння дисципліни за модульно-рейтинговою системою навчання. Курс другої іноземної мови за своїм змістом носить яскраво виражений комплексний характер. Слово та висловлювання розглядаються в єдності всіх характеристик: фонетичних, семантичних, граматичних, стилістичних. Адекватний переклад вимагає від студентів знання правил сучасної української мови, що є пререквізитом цього курсу. Засвоєння курсу передбачає знання інтонаційних зразків та структур, що демонструє зв`язок практичного курсу з практичною фонетикою, граматичних конструкцій та правил, демонструючи зв`язок курсу з практичною граматикою.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20212
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
OK_9_Engl.pdf1,04 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.