Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20088
Title: Консультативна практика
Authors: Шкарлатюк, Катерина Іванівна
Affiliation: Волинський національний університет імені Лесі Українки, кандидат психологічних наук, доцент кафедри практичної психології та психодіагностики
Bibliographic description (Ukraine): Шкарлатюк К .І. Консультативна практика : силабус нормативної навчальної дисципліни підготовки Бакалаврів спеціальності 053 Психологія освітньо-професійної програми Практична психологія, Психологія / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра практичної психології та психодіагностики. Луцьк, 2021. 16 с.
Issue Date: Sep-2021
Date of entry: 21-Jan-2022
Country (code): UA
Keywords: консультативна взаємодія
психологічне консультування
психодіагностика
робота з клієнтом
Abstract: Метою виробничої переддипломної практики є: формування психоконсультативних умінь і навичок на основі ознайомлення з практичною діяльністю та науково-дослідницькою роботою психолога у відповідних установах і організаціях. Основними завданнями є: закріплення і практичне використання теоретичних знань з фахових дисциплін; формування професійної ідентичності майбутніх психологів, їхньої професійної самосвідомості; формування умінь і навичок для реалізації психоконсультативної функції психолога; формування і закріплення вмінь складати психоконсультативну програму на основі самостійно сформульованих гіпотез; вивчення технології проведення опитування, інтерв’ю, анкетування; ознайомлення з технікою застосування методу аналізу документів.
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20088
Content type: Training program
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Consultativepractic2021.pdf571,16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.