Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20085
Title: Сімейне консультування та терапія
Authors: Мушкевич, Мирослава Іванівна
Affiliation: Волинський національний університет імені Лесі Українки, доктор психологічних наук, професор кафедри практичної психології та психодіагностики
Bibliographic description (Ukraine): Мушкевич М. І. Сімейне консультування та терапія : силабус вибіркової дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки спеціальності 053 Психологія освітньо-професійної програми Практична психологія для денної форми навчання / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра практичної психології та психодіагностики. Луцьк, 2021. 10 с.
Issue Date: Sep-2021
Date of entry: 21-Jan-2022
Publisher: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Country (code): UA
Keywords: сімейне консультування
психологічне консультування
психотерапія
сімейна психотерапія
Abstract: Навчальна дисципліна «Сімейне консультування та терапія», як необхідна складова спеціальної професійної підготовки майбутніх практичних психологів, є однією з форм практичного застосовування професійних можливостей психолога шляхом ознайомлення студентів з різноманітними концепціями сімейного консультування та терапії; розширення знань із специфіки роботи сімейного психолога при наданні допомоги сім’ям у кризових ситуаціях, вмінні самостійного застосування психодіагностичних методик та психотерапевтичних практик при вирішенні прикладних задач. Мета викладання навчальної дисципліни: дати студентам базові знання з сімейного консультування та терапії, теорій сімейного консультування, класичних та сучасних методів сімейної психотерапії, основних психотерапевтичних напрямів та підходів; на основі здобутих теоретичних знань вдосконалити практичні навички ведення тренінгу терапевтично-консультативної діяльності у роботі з сім’єю.
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20085
Content type: Training program
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Familyconsulttheraphy2021.pdf502,76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.