Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20080
Title: Тренінг особистісного росту
Authors: Хлівна, Олександра Миколаївна
Affiliation: Волинський національний університет імені Лесі Українки, кандидат психологічних наук, доцент кафедри практичної психології та психодіагностики
Bibliographic description (Ukraine): Хлівна О. М Тренінг особистісного росту : силабус вибіркової навчальної дисципліни підготовки Магістра галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки спеціальності 053 Психологія освітньо-професійної програми «Практична психологія» (психологічне консультування та психотерапія) / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра практичної психології та психодіагностики. Луцьк, 2021. 11 с.
Issue Date: Sep-2021
Date of entry: 21-Jan-2022
Publisher: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Country (code): UA
Keywords: психологія особистості
психологічний тренінг
психологія тренерської майстерності
психологічне консультування
психокорекція
Abstract: Навчальна дисципліна «Тренінг особистісного росту» є однією з форм практичного застосування професійних знань сучасного психолога і передбачає формування у здобувачів освіти розуміння значимості психологічного тренінгу як інструменту в розв’язанні практичних та теоретичних проблем психологічної практики; озброєння студентів знаннями теоретикометодологічних підходів до проведення та розробки конкретної програми тренінгів особистісного росту; вивчення особливостей, функцій та специфіки використання різноманітних психологічних технік та вправ, спрямованих на особистісне самопізнання та особистісний розвиток; сприяння розвиткові професійно-значимих якостей майбутнього психолога, творчого ставлення до професійної справи.
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20080
Content type: Training program
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Trainingpersom2021.pdf602,41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.