Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20059
Назва: Психологія сімейної кризи
Автори: Федоренко, Раїса Петрівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки, кандидат психологічних наук, доцент кафедри практичної психології та психодіагностики.
Бібліографічний опис: Федоренко Р. П. Психологія сімейної кризи : силабус вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки, спеціальності 053 Психологія, освітньо-професійної програми Практична психологія / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра практичної психології та психодіагностики. Луцьк, 2021. 19 с.
Дата публікації: вер-2021
Дата внесення: 20-січ-2022
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: психологія сім’ї
психотерапія
психологічне консультування
психологічний супровід
Короткий огляд (реферат): Курс спрямовано на вивчення основних категорій психології сімейної кризи як новітнього напрямку психологічної науки, психологічних життєвих ситуацій, загроз та ризиків, які впливають на функціонування сім’ї, індивідуально-психологічних якостей особистості та їх впливу на взаємодію в сім’ї, зовнішніх та внутрішніх чинників, що сприяють виникненню сімейної кризи та її перебігу, а також ознайомлення з прикладними аспектами та технологіями надання психологічної допомоги сім’ї в умовах переживання кризи. Предмет вивчення навчальної дисципліни: психологічні закони функціонування та розвитку періодів сімейних криз. Метою вивчення дисципліни є: розкрити психологічні особливості періодів сімейних криз, що пов’язані зі змінами функцій сім’ї й відповідними їм змінами в її стуктурі, об’єктивні і суб’єктивні умови їх розвитку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20059
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Fasmilycrisis2021.pdf725,77 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.