Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20042
Назва: Психологія навіювання
Автори: Коширець, Віктор Васильович
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Коширець В. В. Психологія навіювання : силабус вибіркової навчальної дисципліни підготовки магістрів спеціальністі 053 Психологія освітньо-професійної програми Практична психологія (психологічне консультування та психотерапія) для денної форми навчання / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра практичної психології та психодіагностики. Луцьк, 2021. 15 с.
Дата публікації: вер-2021
Дата внесення: 18-січ-2022
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: основи практичної психології
психотерапія
психологічне консультування
техніки психотерапевтичної роботи
психологія здоров'я
Короткий огляд (реферат): Сугестивний вплив – курс, присвячений висвітленню психологічних механізмів, закономірностей та способів соціального впливу, а також особливостям протидії деструктивному впливу та маніпуляції. За допомогою механізмів навіювання формується особистість, змінюється її внутрішня та зовнішня активність. Для практичного психолога є важливим оволодіння прийомами психологічного впливу, що одночасно підвищує відповідальність та успішність професійної діяльності. Метою навчальної дисципліни є вивчення психології впливу в різноманітних його проявах, а також способів протидії з метою забезпечення психологічної безпеки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20042
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Suggestivepsychology2021.pdf881,79 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.