Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19984
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБакланова, Л. В.-
dc.contributor.authorБакланов, А. Н.-
dc.date.accessioned2021-12-21T08:49:39Z-
dc.date.available2021-12-21T08:49:39Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБакланова Л. В., Бакланов А. Н. Ультразвук в интенсификации неполной сухой минерализации как важнейший аспект безопасности питания. Актуальні проблеми хімії, матеріалознавства та екології: матеріали І Міжнародної наукової конференції (Луцьк, 12-14 травня 2021 року). Луцьк, 2021. C. 110-111.uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19984-
dc.format.extent110-111-
dc.language.isoruuk_UK
dc.publisherВолинський національний університет імені Лесі Українкиuk_UK
dc.titleУльтразвук в интенсификации неполной сухой минерализации как важнейший аспект безопасности питанияuk_UK
dc.typeConference Abstractuk_UK
dc.citation.conferenceАктуальні проблеми хімії, матеріалознавства та екології-
dc.contributor.affiliationУкраинская инженерно-педагогическая академияuk_UK
dc.coverage.countryUAuk_UK
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми хімії, матеріалознавства та екології, 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
110-111.pdf647,11 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.