Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19848
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorTebbaai, H.-
dc.contributor.authorByadi, S.-
dc.contributor.authorHamdani, N. El.-
dc.contributor.authorHarafi, H. El.-
dc.contributor.authorSadik, K.-
dc.contributor.authorAboulmouhajir, A.-
dc.date.accessioned2021-11-26T10:01:01Z-
dc.date.available2021-11-26T10:01:01Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationH. Tebbaai, S. Byadi, N. El Hamdani, H. El. Harafi, K. Sadik, A. Aboulmouhajir. Qsar studies of antibacterial activity of some curcumin derivatives. Актуальні проблеми хімії, матеріалознавства та екології: матеріали І Міжнародної наукової конференції (Луцьк, 12-14 травня 2021 року). Луцьк, 2021. C. 35-36.uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19848-
dc.format.extent35-36-
dc.language.isoenuk_UK
dc.publisherВолинський національний університет імені Лесі Українкиuk_UK
dc.titleQsar studies of antibacterial activity of some curcumin derivativesuk_UK
dc.typeConference Abstractuk_UK
dc.citation.conferenceАктуальні проблеми хімії, матеріалознавства та екології-
dc.contributor.affiliationHassan II Universityuk_UK
dc.contributor.affiliationHassan II Universityuk_UK
dc.contributor.affiliationChouaib Doukkali Universityuk_UK
dc.contributor.affiliationChouaib Doukkali Universityuk_UK
dc.contributor.affiliationChouaib Doukkali Universityuk_UK
dc.contributor.affiliationHassan II University, Chouaib Doukkali Universityuk_UK
dc.coverage.countryUAuk_UK
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми хімії, матеріалознавства та екології, 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
35-36.pdf377,95 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.