Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19815
Назва: Проведення уроків з модуля волейбол в школі: методичні вказівки до практичних занять
Автори: Радченко, Олександр Вікторович
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Проведення уроків з модуля волейбол в школі: методичні вказівки до практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Середня освіта (фізична культура)» галузь знань 01 Освіта/Педагогіка спеціальності 014 Середня освіта (фізична культура), денної та заочної форми навчання / уклад. О.В. Радченко . Луцьк : Луцький НТУ, 2019. 90 с.
Дата публікації: 2019
Дата внесення: 18-лис-2021
Видавництво: Луцький національний технічний університет
Країна (код): UA
УДК: 796.325 (07)
Теми: волейбол
спортивні ігри
Короткий огляд (реферат): Методичне видання складене відповідно до діючої програми курсу «Середня освіта(Фізична культура)» з метою визначення завдань самостійної роботи студентів та надання методичної допомоги у процесі виконання. Приведені основи теоретичного матеріалу з курсу і загальні вказівки оформлення робіт. У методичних рекомендаціях описані рекомендовані конспекти занять з волейболу на підставі навчальної програми МОН України «Фізична культура. 5–11 кл.», які дають направленість студентам проводити підготовчу, основну та заключну частини заняття з метою отримати навчальну практику вчителя фізичного виховання, та вміння викладати дисципліну в майбутній професійній діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19815
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FFKiZ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metod_vk.pdf5,06 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.