Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19793
Назва: ПЕРЕДДИПЛОМНА НАУКОВО-ДОСЛІДНА ПРАКТИКА: силабус
Автори: Гошовська, Дарія Тарасівна
Іванашко, Оксана Євгеніївна
Бібліографічний опис: Гошовська Д. Т. , Іванашко, О. Є. Переддипломна науково-дослідна практика : силабус нормативної дисципліни підготовки освітнього ступеня Магістр спеціальності 053 Психологія освітньо-професійної програми Психологія / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра педагогічної та вікової психології. Луцьк, 2021. 13 с.
Дата публікації: 2021
Дата внесення: 11-лис-2021
Теми: діагностика, інтерпретація рзультатів дослідження
факторний аналіз, кореляційний аналіз
Короткий огляд (реферат): Переддипломна науково-дослідна практика є завершальним етапом практичної підготовки випускників факультету психології до роботи на посаді викладача психології ЗВО, відповідно до професійної кваліфікації: Психолог. Викладач психології. Фахівець з навчання та розвитку.
Опис: Переддипломна науково-дослідна практика студентів ступеня вищої освіти магістра проводиться в умовах безпосередньої науково-дослідної роботи у закладах вищої та середньої освіти, інших установах за згодою (чи замовленням на проведення дослідження) стейкхолдерів з метою закріплення теоретичних знань, отриманих студентами за час навчання, набуття і удосконалення практичних навичок і умінь, формування фахової компетентності та практичного досвіду науково-дослідницької діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19793
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pered.nauk.pr.syl.2021.pdf683,58 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.