Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19734
Назва: Методика викладання психології
Автори: Бабій, Микола Федорович
Бібліографічний опис: Бабій М. Ф. Методика викладання психології : силабус нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра спеціальності 053 Психологія освітньо-професійної програми Психологія, Практична психологія / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра педагогічної та вікової психології. Луцьк, 2021. 13 с.
Дата публікації: 2021
Дата внесення: 26-жов-2021
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: психологія
методика
викладання
Короткий огляд (реферат): Мета і завдання навчальної дисципліни: До кінця навчання студенти будуть компетентними у таких питаннях: - основні підходи до підготовки та проведення навчальних занять з психології у ВНЗ; - механізми і закономірності до планування науково-дослідної роботи студентів; - психологічні аспекти інтелектуального розвитку слухачів; - психологічні особливості організації виховної роботи студентівРозкрито зміст основних функцій викладача: навчальну, наукову та виховну та механізми, закономірності побудови навчальних занять, організації науково-дослідної роботи студентів у ВНЗ.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19734
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metod_vyklad_psyhol.pdf792,92 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.