Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19723
Назва: Психологія загальна
Автори: Крижановська, Зореслава Юріївна
Бібліографічний опис: Крижановська З. Ю. Психологія загальна : силабус навчальної дисципліни підготовки бакалавра спеціальності 012 Дошкільна освіта освітньо-професійної програми Дошкільна освіта / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра загальної та клінічної психології. Луцьк, 2021. 14 с.
Дата публікації: вер-2021
Дата внесення: 26-жов-2021
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: психологія
загальна психологія
Короткий огляд (реферат): Ефективна професійна реалізація сучасного педагога різної спеціалізації неможлива без цілісної системи знань про людину, яка формується у вищій школі. Програма навчальної дисципліни “Психологія загальна” орієнтована на оволодіння студентами педагогічних спеціальностей знаннями про особливості функціонування психіки людини, її законів та механізмів та складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів. Предметом вивчення навчальної дисципліни є закономірності розвитку та функціонування психіки людини. Вивчення загальної психології є необхідним для формування психологічної освіченості та культури майбутніх педагогів. Програма навчальної дисципліни складена у відповідності до Стандарту вищої освіти України за спеціальністю 012 «Дошкільна освіта» і враховує його вимоги. Програмою передбачені лекційні і практичні заняття, на яких будуть інтенсивно застосовуватися інтерактивні, тренінгові форми роботи. Окрім аудиторних занять, програма включає значний об’єм самостійної роботи студентів з метою опрацювання теоретичних джерел і виконання самостійних практичних завдань. Форма організації контролю: іспит.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19723
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Силабус ДО 21.pdf604,92 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.