Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19722
Назва: Медіабезпека особистості
Автори: Коструба, Наталія Сергіївна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Коструба Н.С. Медіабезпека особистості : силабус вибіркової навчальної дисципліни підготовки аспірантів, спеціальності 053 Психологія, освітньо-наукової програми Психологія особистості: генеза, безпека, здоров'я / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра загальної і клінічної психології. Луцьк. 10 с.
Дата публікації: 2021
Дата внесення: 25-жов-2021
Теми: психологія
безпека
медіапсихологія
особистість
Короткий огляд (реферат): Курс спрямований на вивчення сутності медійної інформаційної безпеки як складного багаторівневого явища, що має соціальні та психологічні виміри. Результатом вивчення дисципліни є формування та/або розвиток навичок виявлення і протидії медійним загрозам на рівні особистості. Мета викладання дисципліни: детальне ознайомлення з існуючими у світовій психологічній науці підходами, теоріями і концепціями закордонних і українських психологів, присвячених дослідженню медіа-безпеки людини як сегмент інформаційної безпеки особистості; формування у студентів категоріального (понятійного) апарату, що відповідає сучасним професійним вимогам та навичок протидії та уникнення медійних небезпек.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19722
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
mediabezp21.pdf258,22 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.