Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19718
Назва: Практикуму з аудіювання : силабус вибіркової навчальної дисципліни
Автори: Бондарчук, Олена Юріївна
Приналежність: Волинський національний університет ім. Лесі Українки
Бібліографічний опис: Бондарчук О. Ю. Практикуму з аудіювання : силабус вибіркової навчальної дисципліни / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет іноземної філології, кафедра німецької філології. Луцьк, 2021. 9 с.
Дата публікації: 2020
Дата внесення: 25-жов-2021
Країна (код): UA
Теми: силабус
аудіювання
німецька мова
практикум
Короткий огляд (реферат): Силабус навчальної дисципліни «Практикум з аудіювання» складено відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра галузі знань 03 Гуманітарні науки, спеціальності 035 Філологія, за освітньо-професійною програмою «Мова і література (німецька). Переклад» та галузі знань 01 Освіта / Педагогіка, спеціальності 014 Середня освіта. Мова і література (німецька) , за освітньо-професійною програмою «Середня освіта. Німецька мова». Запропонований курс вивчається у третьому семестрі та входить до переліку вибіркових дисциплін на другому курсі. Предметом вивчення курсу є вимоги міжнародних тестів до аудіювання та різні типи завдань із слухання, практичний матеріал курсу охоплює широку лексичну тематику. В курсі розглядаються стратегії для тренування аудіювання на різних етапах уроку з іноземної мови.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19718
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2020praktykym.pdf402,25 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.