Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19675
Назва: Процеси та апарати хімічних виробництв: методичні вказівки до практичних робіт для студентів спеціальності 161 «Хімічна технологія та інженерія» /
Автори: Онищук, Оксана Олександрівна
Кормош, Жолт Олександрович
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Онищук О. О., Кормош Ж. О. Процеси та апарати хімічних виробництв: методичні вказівки до практичних робіт для студентів спеціальності 161 «Хімічна технологія та інженерія». Луцьк: Вежа-Друк, 2020 – 28 с.
Дата публікації: 2020
Дата внесення: 11-жов-2021
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Волинський національний університет імені Лесі Українки
УДК: 664(628)
Теми: процеси
апарати
управління процесами
хімічне виробництво
Короткий огляд (реферат): В методичних вказівках з дисципліни «Процеси та апарати хімічних виробництв» розглядаються задачі та практичні роботи щодо системи автоматизації технологічних процесів, мікропроцесорну техніку і її роль у системах управління процесами, сучасні системи автоматичного контролю, регулювання і управління на базі мікропроцесорної техніки. Розглянуті основні процеси хімічної технології та обладнання для їхнього здійснення.
Опис: Підготовка, виконання, оформлення і захист студентських робіт, зокрема – розрахункових робіт (РР), є важливою складовою частиною навчального процесу в вищих навчальних закладах науково-технічного профілю. Всі звітні роботи, які, згідно з учбовою програмою та навчальним планом, які повинні виконувати студенти, мають бути виконаними і оформленими відповідно до вимог діючих в Україні стандартів. Складовими частинами виконання учбових завдань є отримання та узгодження технічного завдання, самостійна підготовка матеріалів РР, грамотне оформлення творчих результатів та заключна частина – захист виконаної РР. Метою методичних вказівок є допомога студентам галузі знань 16 Хімічна та біоінженерія у процесі роботи над виконанням розрахункової роботи з кредитного модуля «Процеси та апарати хімічних виробництв 1. Технічна гідравліка. Основи теплопередачі. Теплообмінне обладнання».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19675
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FChem)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pp_met.pdf1,22 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.