Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19637
Назва: Загальне землезнавство
Автори: Мельнійчук, Михайло Михайлович
Білецький, Юрій Валентинович
Чабанчук, Валентина Юріївна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Мельнійчук М. М., Білецький Ю. В., Чабанчук В. Ю Загальне землезнавство : методичні рекомендації до практичних занять для студентів географічного факультету за спеціальностями 106 «Географія» ОП «Географія», 103 «Науки про Землю» ОП «Гідрологія» та 014 «Середня освіта» ОП «Географія. Економіка» / Волинський національний університет імені Лесі Українки, географічний факультет, кафедра фізичної географії. Луцьк, 2021. 203 с.
Дата публікації: 2021
Дата внесення: 6-жов-2021
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
УДК: 52(072)
Короткий огляд (реферат): В світлі вимог до подальшого розширення і поглиблення самостійної роботи під час практичних занять, розроблені авторами рекомендації допоможуть студентам самостійно оволодівати знаннями, набувати навичок об’єктивного підходу до вирішення поставлених завдань. В методичних рекомендаціях наведено завдання для проведення практичних робіт. Для кожної роботи визначено тему та мету її проведення, подано теоретичний матеріал у якому міститься інформація необхідна для виконання завдань, що, безумовно, сприятиме розвитку самостійності в роботі студентів при вивченні курсу. Навики, набуті на практичних заняттях, використовуються студентами при проходженні навчальних та виробничих практик, написанні курсових та дипломних робіт. Методичні вказівки складені відповідно до програми курсу “Загальне землезнавство”, який передбачений навчальним планом для студентів денної та заочної форм навчання географічного факультету, що навчаються за спеціальностям: 106 Географія (Географія), 103 Науки про Землю(Гідрологія) та 014 Середня освіта(Географія.Економіка) .
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19637
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FGEO)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zag_zemleznav21.pdf8,75 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.