Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19635
Назва: Тренінг розвитку soft skills
Автори: Крижановська, Зореслава Юріївна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Крижановська З. Ю. Тренінг розвитку soft skills : силабус вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 05 «Соціальні і поведінкові науки» спеціальності 053 «Психологія» за освітньо-професійною програмою «Психологія» для заочної форми навчання / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології і соціології, кафедра загальної та соціальної психології і соціології. Луцьк, 2021. 10 с.
Дата публікації: 2021
Дата внесення: 6-жов-2021
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: VUCA-світ
«soft skills»
«hard skills»
самопрезентація
самореалізація
нетворкінг
Короткий огляд (реферат): Особистісна самореалізація та професійна успішність в сучасному VUCA-світі безпосередньо залежать від сформованості міжпрофесійних, універсальних, корисних для будь-якого виду діяльності м’яких навичок (soft skills), які протиставляються жорстким – спеціальним вузькопрофесійним навичкам (hard skills), оскільки не мають однозначної жорсткої прив’язки до конкретної професійної сфери, дають змогу швидко адаптуватися до нових умов, вибудовувати ефективні стосунки, змінювати сферу зайнятості, вирішувати особистісні та професійні проблеми. Навчальна дисципліна «Тренінг розвитку soft skills» присвячена вивченню змісту та формуванню soft skills у сучасних студентів. Програма навчальної дисципліни складена у відповідності до Стандарту вищої освіти України за спеціальністю 053 «Психологія» і враховує його вимоги. Програмою передбачені лекційні і практичні заняття, на яких будуть інтенсивно застосовуватися інтерактивні, тренінгові форми роботи. Окрім аудиторних занять, програма включає значний об’єм самостійної роботи студентів з метою опрацювання теоретичних джерел і виконання самостійних практичних завдань. Форма організації контролю: залік.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19635
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сил soft skills.pdf289,21 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.