Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19605
Назва: Музичні вогні фестивалю «Стравінський та Україна»
Автори: Коменда, Ольга
Бібліографічний опис: Коменда О. Музичні вогні фестивалю «Стравінський та Україна». Волинська газета. Курʼєр 7 муз. 2006. 29 черв.
Дата публікації: 2006
Дата внесення: 15-вер-2021
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Луцьк
Теми: фестиваль
Стравінський Ігор
Короткий огляд (реферат): З 16 до 18 червня три дні поспіль Луцьк, Рівне, Замость та Устилуг один за одним запалювали музичні вогні на честь Ігоря Стравінського. У святкуваннях, організованих Волинською обласною філармонією, Спілкою композиторів м. Кракова, Генеральним консульством РП у м. Луцьку, за підтримки управління культури і туризму облдержадміністрації, Міністерства культури і туризму України, найактивнішу участь узяли польські музиканти - голова спілки композиторів Кракова Єжи Станкєвіч (співдиректор фестивалю), композитор Рішард Клісовські, органіст Кшиштоф Лятала, інструментальне тріо "BLUette" та також фортепіанний дует із Дрогобича, симфонічний оркестр Хмельницької філармонії та добре відома лучанам скрипалька Анна Савицька.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19605
Власник авторського права: @Коменда О.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FKiM)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Рисунок (3).pdf1,87 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.