Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19603
Назва: Матеріалознавство: силабус
Автори: Шаварова, Ганна Петрівна
Бібліографічний опис: Шаварова Г. П. Матеріалознавство : силабус нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалаврів 105 – Прикладна фізика та наноматеріали / Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, навчально-науковий фізико-технологічний інститут, кафедра експериментальної фізики, інформаційних та освітніх технологій. Луцьк, 2020. 7 с.
Дата публікації: 2020
Дата внесення: 10-вер-2021
Короткий огляд (реферат): Дисципліна «Матеріалознавство» викладається для студентамів 4-го курсу спеціальності «Прикладна фізика та наноматеріали». У курсі матеріалознавства вивчаються внутрішні перетворення, які протікають у матеріалах при зміні температури або при хімічному і механічному впливах на них. Внаслідок цих процесів формується певна структура матеріалу. Від структури і хімічного складу матеріалу залежать його властивості. Вивченням цього взаємозв'язку і займається матеріалознавство. Вивчаються структурні особливості та формулюються критерії вибору матеріалів з певними властивостями: фотоелектричних, сегнетоелектричних, термоелектричних, матеріалів нелінійної оптики, оптоволоконних кабелів, тощо. Курс матеріалознавства передбачає також вивчення методів та приладів дослідження механічних властивостей матеріалів.
Опис: Освітній рівень: бакалавр; Галузь знань:10 – Природничі науки; Спеціальність:105 – Прикладна фізика та наноматеріали(природничі науки)
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19603
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FTI)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sylabus_mater.pdf445,77 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.