Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19554
Назва: Основи проектуванн хімічних виробництв: методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 161 «Хімічна технологія та інженерія»
Автори: Онищук, Оксана Олександрівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Онищук О. Основи проектуванн хімічних виробництв: методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 161 «Хімічна технологія та інженерія». Луцьк, 2020. 40 с.
Дата публікації: гру-2020
Дата внесення: 27-лип-2021
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
УДК: 625(628)
Теми: проектування
хімічні виробництва
хімічна технологія
Короткий огляд (реферат): У методичних вказівках до лабораторних робіт з дисципліни «Основи проектування хімічних виробництв» представлено практикум щодо проектування як комплекс процесів переробки дослідно-емпіричної, а також експериментальної і теоретичної наукової інформації в нові технічні рішення та виготовлення відповідної технічної та технологічної документації. Лабораторні заняття спрямовані на практичне вивчення розглянутих на лекційних заняттях питань і безпосереднє набуття навичок у проектуванні. Метою виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Основи проектування хімічних виробництв» є навчання студентів самостійно працювати з проектно-технічною документацією, закріпити знання, одержані з технології хімічних виробництв, ув'язати їх з проектуванням цих підприємств на основі найновіших досягнень науки і техніки в цих галузях, надати студентам достатніх знань з вирішення завдань проектування і вдосконалення технологічних процесів галузі з використанням сучасних методів комп’ютерного проектування. В цілому дисципліна «Основи проектування хімічних виробництв» повинна надати студентам необхідні знання для виконання курсового і дипломного проектів, а в подальшому – підготувати до самостійної роботи інженера-технолога на підприємствах хімічної промисловості та промисловості з виробництва оздоровчих продуктів та продуктів профілактичного призначення, а також у проектних установах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19554
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FChem)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
proektyvanna.pdf1,38 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.