Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19551
Назва: Методичні рекомендації з вивчення забруднення поверхневих вод у курсі «Раціональне використання та охорона водних ресурсів»
Автори: Забокрицька, Мирослава Романівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Забокрицька М. Р. Методичні рекомендації з вивчення забруднення поверхневих вод у курсі «Раціональне використання та охорона водних ресурсів» / Волинський національний університет імені Лесі Українки, географічний факультет, кафедра фізичної географії. Луцьк : Вежа-Друк, 2021. 36 с.
Дата публікації: 2021
Дата внесення: 19-лип-2021
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
УДК: 502.51(28):556.5(072)
Теми: охорона водних ресурсів
забруднення природних вод
господарсько-побутові стічні води
біофільтр
самоочищення водойм
гідрологічний моніторинг
якість поверхневих вод
Короткий огляд (реферат): Матеріал в даних методичних рекомендаціях подано відповідно до одного із змістовних модулів навчальної програми курсу «Раціональне використання та охорона водних ресурсів», під час вивчення якого розглядаються загальні відомості про основні джерела забруднення природних вод; стічні води і методи їх очищення; питання охорони вод та удосконалення моніторингу поверхневих вод суші. Методичні рекомендації призначені для допомоги студентам у підготовці до семінарських занять з даної теми. Розраховані для студентів денної та заочної форм навчання, спеціальностей – 103 Науки про Землю, 106 Географія та освітніх програм – Гідрологія, Географія. Висвітлюють відомості про основні джерела забруднення природних вод; стічні води, їх класифікацію та методи очищення; основні напрямки охорони вод та удосконалення моніторингу поверхневих вод суші.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19551
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FGEO)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zabrud_pryrod_vod_metod_rekom21.pdf1,22 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.