Please use this identifier to cite or link to this item:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19533
Title: | Обізнаність що до профілактики ожиріння як фактора ризику повторного інфаркту міокарда в резидуальний період захворювання |
Authors: | Сітовський, Андрій Миколайович Андрійчук, Ольга Ярославівна |
Affiliation: | Волинський національний університет імені Лесі Українки |
Bibliographic description (Ukraine): | Сітовський А. М., Андрійчук О. Я. Обізнаність що до профілактики ожиріння як фактора ризику повторного інфаркту міокарда в резидуальний період захворювання // Від лікувальної фізичної культури до фізичної реабілітації, фізичної терапії та ерготерапії: спадкоємність спеціальностей і навчальних дисциплін : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю, м. Запоріжжя, 3–4 червня 2021 р. Миколаїв, 2021. С. 159-161. |
Conference/Event: | Від лікувальної фізичної культури до фізичної реабілітації, фізичної терапії та ерготерапії: спадкоємність спеціальностей і навчальних дисциплін |
Issue Date: | 2021 |
Date of entry: | 8-Jul-2021 |
Publisher: | Національний університет «Запорізька політехніка» |
Country (code): | UA |
UDC: | 616.127-005.8 |
Keywords: | прихильність ожиріння інфаркт |
Page range: | 159-161 |
Abstract: | Виявлено низьку обізнаність пацієнтів що до належних показників ваги тіла. Лише 29,5 % пацієнтів, з числа тих хто оцінив свою вагу як нормальну, дали об’єктивну оцінку. Решта 70,5 % пацієнтів, з числа тих хто оцінив свою вагу як нормальну, мають надмірну вагу тіла та ожиріння за показниками ІМТ. Необхідна розробка інформаційного контенту, що до формування системи знань факторів ризику (зокрема ожиріння) як предиктора повторного інфаркту міокарда. |
URI: | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19533 |
Content type: | Conference Abstract |
Appears in Collections: | Наукові роботи (FM) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
zaporizhya_conf21_3.pdf | 317,72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.