Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19505
Назва: Облік і аналіз зовнішньоекономічної діяльності
Автори: Скороход, Ірина Святославівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Скороход І. С. Облік і аналіз зовнішньоекономічної діяльності : програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузь знань 05 – Соціальні та поведінкові науки, спеціальність 056 - Міжнародні економічні відносини, освітня програма - Міжнародні економічні відносини / Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра міжнародних економічних відносин та управління проектами. Луцьк, 2019. 14 с.
Дата публікації: 2019
Дата внесення: 2-чер-2021
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: методичні прийоми бухгалтерського обліку
система рахунків бухгалтерського обліку
організація бухгалтерського обліку зовнішньоекономічної діяльності
аналіз зовнішньоекономічної діяльності
Короткий огляд (реферат): Вивчення дисципліни „Облік та аналіз зовнішньоекономічної діяльності” буде сприяти засвоєнню системи знань, а також володінню первісними навичками наукової та практичної роботи у галузі обліку та аналізу зовнішньоекономічної діяльності. Мета та завдання дисципліни – підготовка висококваліфікованих фахівців, які могли б виконувати аналітичну, дослідницьку організаційну роботу в галузі обліку і аналізу зовнішньоекономічної діяльності. Студенти повинні оволодіти знаннями щодо організації бухгалтерського обліку на підприємствах України, знати особливості відображення у бухгалтерському обліку і фінансової звітності окремих зовнішньоекономічних операцій, а також опанувати практику, що стосується аналізу зовнішньоекономічної діяльності підприємств.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19505
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FMV)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Navch_pro_Облік_аналіз_ЗЕД.pdf464,78 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.