Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19395
Назва: Психологія депривації
Автори: Гошовський, Ярослав Олександрович
Бібліографічний опис: Гошовський Я. О. Психологія депривації : силабус нормативної навчальної дисципліни підготовки магістра спеціальності 053 Психологія освітньо-професійної програми Психологія, Практична психологія (психологічне консультування та психотерапія) / Cхідноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології та соціології, кафедра педагогічної та вікової психології. Луцьк, 2020. 14 с.
Дата публікації: 2020
Дата внесення: 9-кві-2021
Видавництво: Cхідноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: депривація стимульна (сенсорна)
материнська депривація
харчова депривація
статева депривація
Короткий огляд (реферат): Курс «Психологія депривації» спрямований на вивчення психологічних особливостей особистості в умовах різновидових обмежень розвитку (соціальна, сімейна, комунікативна, сенсорна, економічна та ін.депривації). Мета навчальної дисципліни – ознайомлення студентів з психологічною специфікою впливу депривації як розімкнутого різновидового феномена на онто- і соціогенез особистості. Предметом вивчення навчальної дисципліни є депривована особистість, яка переживає різновидові та різномодальні обмеження онто- і соціо- генезу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19395
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
syl. ps deviant.ps..pdf538,29 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.