Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19193
Назва: Загальна, вікова та соціальна психологія
Автори: Бабій, Микола Федорович
Бібліографічний опис: Бабій М. Ф. Загальна, вікова та соціальна психологія : силабус нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра, спеціальності 231 соціальна робота, освітньо-професійної програми "Соціальна педагогіка, соціально-виховна робота" / Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Факультет психології та соціології, кафедра педагогічної та вікової психології. Луцьк, 2020. 13 с.
Дата публікації: 2020
Дата внесення: 2-бер-2021
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: загальна психологія
вікова психологія
спеціальна психологія
Короткий огляд (реферат): Програма навчальної дисципліни «Загальна, вікова та соціальна психологія » складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра за спеціальністю 231 соціальна робота, освітнього ступеня «бакалавр». Зорієнтована на формування у студентів знань про особливості онтогенезису людської психіки та вплив на цей процес навчання та виховання. Навчальний курс є прикладною дисципліною, яка входить до галузевих напрямків: «Психологія розвитку» та «Психологія діяльності». Окремі теми пов’язані з такими науками як: загальна психологія, педагогіка, фізіологія людини, філософія.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19193
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zag_vik_soc_psyhol.pdf503,3 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.