Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19126
Назва: Педагогічна психологія
Автори: Вічалковська, Наталія Калинівна
Бібліографічний опис: Вічалковська Н. К. Педагогічна психологія : методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи студентів / Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології та соціології, кафедра педагогічної та вікової психології. Луцьк : Вежа-Друк, 2018. 64 с.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 25-лют-2021
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: навчання
виховання
діяльність вчителя
Короткий огляд (реферат): Курс педагогічної психології займає чільне місце в системі підготовки шкільних психологів та вчителів. Основна мета курсу – розкриття психологічних закономірностей та механізмів навчально-виховного процесу. Структура і зміст курсу спрямовані на озброєння студентів знаннями про закономірності процесу навчання і виховання, вміннями самостійно визначати потенційні можливості особистості, діяльності; формування у студентів цілісних уявлень про структуру педагогічної діяльності, стилі педагогічного спілкування, механізми навчання, виховання, учіння; виявлення особливостей традиційних та новітніх технологій навчання, виховання та розвитку, шляхів самоусвідомлення та самовдосконалення педагога. Програма дисципліни складається з чотирьох змістових модулів: 1. Загальні засади педагогічної психології. 2. Психологія навчання. 3. Психологія виховання. 4. Психологія педагогічної діяльності і особистості вчителя. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів з курсу «Педагогічна психологія» призначені для студентів денної та заочної форм навчання. Методичні рекомендації містять пояснювальну записку, організацію та форми самостійної роботи студентів, рекомендації до самостійної роботи, вказівки до виконання контрольної роботи, теми контрольних робіт, питання до самоконтролю, критерії оцінювання знань студентів та список літератури.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19126
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
prakt_ped_psyhol.pdf761,32 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.