Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18828
Назва: Патопсихологія та спецпрактикум з клінічної психодіагностики
Автори: Мельник, Антон Петрович
Магдисюк, Людмила Іванівна
Дучимінська, Тамара Іванівна
Бібліографічний опис: Мельник А. П., Магдисюк Л. І., Дучимінська Т. І. Патопсихологія та спецпрактикум з клінічної психодіагностики : навчально-методичний посібник / Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра практичної та клінічної психології. Луцьк : Вежа-Друк, 2018. 152 с.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 3-лют-2021
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
УДК: 159.97(072)
Короткий огляд (реферат): Посібник до курсу «Патопсихологія та спецпрактикум з клінічної психодіагностики» створений з метою сприяння вивченню системи психологічних знань про структуру порушень психічної діяльності особистості та закономірності її розпаду в співставленні з нормою. Основними завданнями дисципліни «Патопсихологія та спецпрактикум з клінічної психодіагностики» є: ознайомлення студентів – психологів з порушеннями пізнавальної діяльності, патопсихологією особистості; систематизація основних теоретичних понять та категорій дисципліни; розвиток у студентах вміння робити психологічний аналіз складних ситуацій взаємодії з особами, які мають відхилення у психічному розвитку; вивчення питання про співвідношення розвитку і розпаду психіки; навчання діагностичних підходів у патопсихології і психіатрії; засвоєння даних про стан особистості з психічними відхиленнями, її пізнавальної діяльності, емоційно – вольової сфери, особистості в цілому.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18828
Тип вмісту: Handbook
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
patopsyhol_spetsprakt.pdf1,37 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.