Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18796
Назва: Організація наукових досліджень та професійної діяльності в галузі
Автори: Кихтюк, Оксана Василівна
Бібліографічний опис: Кихтюк О. В. Організація наукових досліджень та професійної діяльності в галузі : силабус навчальної дисципліни галузі знань 05 – соціальні та поведінкові науки підготовки бакалавра спеціальності 053 «Психологія» оствітньо-професійної програми «Психологія», «Практична психологія» для денної та заочної форм навчання / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології та соціології, кафедра загальної і соціальної психології та соціології. Луцьк, 2020. 29 с.
Дата публікації: вер-2020
Дата внесення: 1-лют-2021
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: дослідження
організація
методи
психологія
Короткий огляд (реферат): Метою вибіркової навчальної дисципліни «Організація наукових досліджень та професійної діяльності в галузі» є продовження освоєння базових дисциплін, навчальних курсів «Вступ до спеціальності», «Пізнавальні процеси», «Загальної психології», з метою вивчення розділу «Психологія регулятивної сфери». Метою є підготовка студентів до проведення самостійних наукових досліджень; ознайомлення студента з основними поняттями та принципами проведення наукового дослідження; навчити студента оцінювати науковий потенціал певного наукового дослідження та самостійно запроваджувати усі етапи наукового дослідження.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18796
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ond_prof_diyaln_gal_syl.pdfКихтюк укладач988,52 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.