Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18755
Назва: Педагогічна практика (виробнича)
Автори: Гошовська, Дарія Тарасівна
Бібліографічний опис: Гошовська Д. Т. Педагогічна практика (виробнича) : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра галузі знань 05 соціальні та поведінкові науки спеціальності 053 Психологія освітньої програми (спеціалізації) Психологія. Практична психологія / Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра педагогічної та вікової психології. Луцьк, 2017. - 13 с.
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 26-січ-2021
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: конспект уроку
конспект виховного заходу
схема вивчення особистості учня
Короткий огляд (реферат): Педагогічна практика призначена для студентів-психологів денної та заочної форм навчання Метою практики є поглибити і закріпити теоретичні знання, отримані студентами в університеті, навчити застосовувати їх на практиці в навчально-виховній роботі з учнями. Основними завданнями педагогічної практики є: • Оволодіти сучасними методами та формами праці в галузі майбутньої професії (практичного психолога та викладача психології). Сформувати у них професійні уміння і навички для самостійної роботи в реальних умовах навчального закладу. • Розвивати потребу в творчому застосуванні отриманих знань в їх практичній діяльності. • Виробити в студентів уміння спостерігати і аналізувати навчально-виховну роботу, яка проводиться з дітьми і підлітками. • Навчити студентів проводити навчально-виховну роботу з дітьми, спираючись на знання методики викладання психології, педагогіки та фізіології дітей і підлітків, враховуючи їх вікові та індивідуальні особливості. • Підготувати студентів до проведення різних типів уроків із застосуванням методів, які активізують пізнавальну діяльність учнів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18755
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pedagog_prakt_progr.pdf536,86 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.