Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18733
Назва: Арт-терапевтична реабілітація та експериментально-психологічний театр
Автори: Вічалковська, Наталія Калинівна
Бібліографічний опис: Вічалковська Н. К. Арт-терапевтична реабілітація та експериментально-психологічний театр : силабус вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалавра спеціальності 053 Психологія освітньо-професійної програми - Психологія / Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології та соціології, кафедра педагогічної та вікової психології. Луцьк, 2020. 15 с.
Дата публікації: 2020
Дата внесення: 25-січ-2021
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: арт-терапевтична реабілітація
експериментально-психологічний театр
психотерапевтична ерудиція
терапевтичний потенціал
зображувальне мистецтво
Короткий огляд (реферат): Арт-терапевтична реабілітація та експериментально-психологічний театр є вибірковою дисципліною підготовки фахівців за спеціальністю «Психологія» за освітнім ступенем «Бакалавр». Програма курсу «Арт-терапевтична реабілітація та експериментально-психологічний театр» спрямована на ознайомлення студентів з новітніми психотерапевтичними технологіями, спрямованими на реабілітацію всіх груп населення, різні форми творчої діяльності, що мають психотерапевтичне та психопрофілактичне значення. Привабливість цього курсу полягає в тому, що в результаті засвоєння навчальної дисципліни студенти мають знати що: Арт-терапія виконує багато різних функцій: - полегшує контакт з лікарем, психологом, психотерапевтом; - дає розуміння і вихід неусвідомлених почуттів; - сприяє діагностиці завдяки інтерпретації змісту і стиля творчості; - як засіб спілкування терапевта з пацієнтом на символічному рівні; - розвиває почуття прекрасного, художні здібності і внутрішній контроль; - сприяє концентрації уваги на почуттях і їх сублімації. В курсі «Арт-терапевтична реабілітація та експериментально-психологічний театр» представлені методи та методики роботи з власною методологією та різноманітним високо диференційованим інструментарієм, окреслено можливості і перспективи розвитку арт-терапевтичної практики та властивого арт-терапії бачення людини і світу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18733
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
art_terap.pdf397,57 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.