Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18710
Назва: Психологічний супровід в кризових ситуаціях та адаптація в особливих умовах
Автори: Кордунова, Наталія Олександрівна
Бібліографічний опис: Кордунова Н. О. Психологічний супровід в кризових ситуаціях та адаптація в особливих умовах : програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалавра спеціальності 053 Психологія освітньо-професійної програми Психологія / Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра педагогічної та вікової психології. Луцьк, 2019. - 19 с.
Дата публікації: 2019
Дата внесення: 21-січ-2021
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: психологічний супровід
кризові ситуації
адаптація
Короткий огляд (реферат): Даний курс спрямований на отримання студентами поглиблених знань, умінь і навиків в галузі психологічних аспектів кризових ситуацій та адаптації в особливих умовах відповідно до сучасних наукових уявлень. Наявність таких знань і навиків складає важливу умову для кваліфікаційного вирішення фахівцем-психологом широкого спектру завдань в різних напружених, кризових ситуаціях та адаптації в особливих умовах надання психологічної допомоги учасникам. Метою курсу є підготовка студентів до практичної роботи з людьми в кризових ситуаціях та адаптації в особливих умовах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18710
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
psyhol_suprov_pr19.pdf912,12 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.