Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18693
Назва: Основи піскової терапії
Автори: Коструба, Наталія Сергіївна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Коструба Н. С. Основи піскової терапії : силабус вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалаврів спеціальності 053 Психологія освітньо-професійної програми Психологія для денної і заочної форм навчання / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології та соціології, кафедра загальної і соціальної психології та соціології. Луцьк, 2020. 10 с.
Дата публікації: гру-2020
Дата внесення: 20-січ-2021
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: піскова терапія
консультування
арт-терапія
Короткий огляд (реферат): Піскова терапія одна із напрямків арт-терапії. У теоретичному блоці ми розглянемо історію методу гри з піском (Sand-play) та специфіку використання у терапевтичній психологічній практиці, символізм та метафоричність піскових картин, архетипи, окреслимо поняття піскових пейзажів та енергоінформаційного поля, етапи сеансу піскової терапії, особливості застосування методу піскової психотерапії у роботі з різними категоріями людей(діти, підлітки, сімейні системи тощо). У результаті вивчення дисципліни Ви дізнаєтеся як: застосовувати піскову терапію в роботі із складними екзистенційними та життєвими ситуаціями клієнтів, при кризових станах; активізти внутрішні ресурси людини через гру з піском; працювати з мокрим піском, пісковими мандалами, створювати казки на піску.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18693
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
osn_piskov_terap.pdf670,24 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.