Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18692
Назва: Політична психологія
Автори: Крижановська, Зореслава Юріївна
Бібліографічний опис: Крижановська З. Ю. Політична психологія : силабус нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалаврів спеціальності 052 Політологія освітньо-професійної програми Політологія та державне управління / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології та соціології, кафедра загальної і соціальної психології та соціології. Луцьк, 2020. 12 с.
Дата публікації: 2020
Дата внесення: 20-січ-2021
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Ідентифікатор ORCID: https://orcid.org/0000-0002-5986-5725
Теми: психологія
політична психологія
Короткий огляд (реферат): Цикл навчальних занять з дисципліни “Політична психологія” орієнтований на засвоєння студентами основних теоретичних підходів щодо вивчення психологічних явищ та процесів, які супроводжують політичну діяльність, оволодіння знаннями з питань політичної свідомості та самосвідомості, одержання теоретичних основ для формування розуміння про свою власну політичну свідомість, самосвідомість та ідентичність; розуміння суті психологічних явищ, які зумовлюють та супроводжують політичні процеси у суспільстві.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18692
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pol psychol.pdf468,04 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.