Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18685
Назва: Трансформації військової журналістики у контексті сучасності
Автори: Косюк, Оксана Михайлівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Косюк О. М. Трансформації військової журналістики у контексті сучасності // The role of technology in the socio-economic development of the post-quarantine world : series of monographs Faculty of Architecture, Civil Engineering and Applied Arts Katowice School of Technology, monograph 42 / Edited by Magdalena Gawron-Łapuszek, Andrii Karpenko. – Katowice : Publishing House of Katowice School of Technology, 2020. – PP. 363-371.
Дата публікації: лис-2020
Дата внесення: 20-січ-2021
Видавництво: Publishing House of Katowice School of Technology
Країна (код): PL
Теми: журналістика
пропаганда
Короткий огляд (реферат): Роль інформації у сучасному світі невпинно зростає, активуючи супутні проблеми спеціалізації масової комунікації, а також адекватності та повноти висвітлення актуальних тем та подій. Серед найважливіших питань – визначення повноважень військової та цивільної журналістик. Всупереч традиції, ми пропонуємо не розмежування, а уніфікацію масовокомунікаційної діяльності, оскільки вважаємо, що військової журналістики взагалі не існує, є пропаганда, яка діє на чиюсь користь, і універсальна журналістика, що не кориться жодним настановам, крім професійних стандартів. Додаткова проблема в тім, що журналістика зараз діє як пропаганда (котрої, начебто, у правових суспільствах взагалі бути не може). Ми на прикладах зі світових ЗМІ намагаємося довести, що кожна зі сфер має якісно виконувати власні функції і не претендувати на чужі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18685
Тип вмісту: Book Chapter
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FFG)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
The role of technology3.4.pdf1,07 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.