Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18678
Назва: IV Музичний фестиваль «Стравінський та Україна» (до 125-річчя від дня народження композитора Ігоря Стравінського)
Автори: Коменда, Ольга Іванівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Коменда О. IV Музичний фестиваль «Стравінський та Україна» (до 125-річчя від дня народження композитора Ігоря Стравінського). 9‒16 червня 2007 року (Устилуг, Луцьк, Рівне, Грубешів). Луцьк : Волинська обласна друкарня, 2008. 9 с.
Дата публікації: 2007
Дата внесення: 20-січ-2021
Видавництво: Волинська обласна друкарня
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Луцьк
Теми: фестиваль
Стравінський та Україна
Короткий огляд (реферат): «Фестиваль Стравінського - це велика справа, завдяки якій ми краще пізнаємо свою культуру та історію, а світ - українську культуру та джерела своїх культурних надбань" (Віктор Камінський). Потужне фестивальне дійство - IV музичний фестиваль "Стравінський та Україна", акція митців та музикознавців з нагоди 125-річчя від дня народження Ігоря Стравінського принесла надзвичайно багато вражень, думок, засвідчивши послідовний розвиток ідеї, що народилася понад 20 років тому.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18678
Тип вмісту: Booklet
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FKiM)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ocrPdf.pdf4,51 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.