Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18637
Назва: Психологія управління персоналом та кадрового менеджменту
Автори: Лазорко, Ольга Валеріївна
Бібліографічний опис: Лазорко О. В. Психологія управління персоналом та кадрового менеджменту : програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалавра спеціальності 053 Психологія, освітньої програми Психологія для денної та заочної форм навчання / Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра загальної і соціальної психології та соціології. Луцьк, 2020. 15 с.
Дата публікації: лют-2020
Дата внесення: 15-січ-2021
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: управління персоналом
управління талантами
рекрутинг
мотивація
адаптація
психологічний супровід персоналу
Короткий огляд (реферат): Предметом вивчення дисципліни «Психологія управління персоналом та кадрового менеджменту» є закономірності формування, функціонування та розвитку системи управління організацією, особливості та методи організації роботи персоналу, механізми та інструменти реалізації основних функцій і задач кадрового менеджменту; особливості та загальні закономірності формування, функціонування та розвитку персоналу організації. В процесі опанування курсу студенти вивчають теоретико-методологічні засади управління персоналом організації, систему роботи з персоналом організації, кадрову політику та стратегію, планування та технології управління та організації роботи з персоналом. Окремий модуль присвячено психологічним особливостям підбору, діагностики, адаптації, супроводу та мотивації персоналу; формуються вміння та навички підбору технологій та методів навчання та оцінки персоналу організацій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18637
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
psyhol_uprav_person.pdf587,83 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.