Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18626
Назва: Психологія маркетингу, реклами та ПР
Автори: Мітлош Антоніна Василівна
Бібліографічний опис: Мітлош А. В. Психологія маркетингу, реклами та ПР : програма вибіркової навчальної дисципліни галузь знань 05 Соціальні та поведінкові науки, спеціальність 053 Психологія,освітня програма Психологія / Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра загальної і соціальної психології та соціології. Луцьк, 2019. 11 с.
Дата публікації: 1-вер-2019
Дата внесення: 14-січ-2021
Видавництво: Східноєвропейський національний університету імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: психологія масових комунікацій
психологія реклами
психологія ПР
психологія маркетингу
Короткий огляд (реферат): Силабус передбачає ознайомлення студентів з проблематикою, яка буде вивчатись під час курсу "Психологія маркетингу, реклами та ПР". Дисципліна пропонується як вибіркова для студентів 3-го курсу. Одним із завдань курсу є ознайомлення студентів як теоретичними знаннями, так і практичними навичками е сфері психології масових комунікацій (реклами, ПР, маркетинг). Силабус програми розроблений відповідно до Стандарту вищої освіти України. Навчальний курс складається з двох модулів. Силабус містить тематичний план навчальної дисципліни, питання для самостійної підтотовки, опис системи оцінювання, список літератури, питання до іспиту. Для студентів, викладачів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18626
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
psyhol_market_rekl_pr.pdf474,19 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.